088 9 929 591 abiproekti@gmail.com

Архитектурен проект – тайната на красивия дом

thmb_14341976741835261897Чудили ли сте се каква е тайната на перфектния дом? Всички сме виждали „идеалните” жилища. Те изглеждат естествено подредени, стилни и уютни, притежават вълшебна атмосфера и създават усещане за хармония и съвършенство. Тяхната магия не се дължи нито на „принципа”, че „съседската ливада е по-зелена”, нито на стойността на обзавеждането, нито на местоположението, размерите или обитателите им. Тайната на тези строителни чудеса се крие в добрия архитектурен проект.

Много хора решават сами да изградят и обзаведат дома си. Те най-често се водят от надеждата, че по този начин ще си спестят време и/или средства. В повечето случаи, обаче, резултатът от тази „мисия” далеч не е в тяхна полза. Опитните професионалисти не само познават писаните и неписаните закони в областта (подходящи материали, цветови комбинации, аранжировки на мебели, съвместими форми и стилове), но и знаят как бързо, лесно и евтино да осъществят плановете Ви.s

Мечтаете си за перфектен дом, функционален офис, уютно ресторантче или кокетен магазин? Търсите качество, лоялност, свежи идеи и безкомпромисно изпълнение? С правилният съюзник всичко това е напълно възможно. Уверете се сами.

„Архитектура плюс 96” ЕООД предлага голямо разнообразие от архитектурни и проектантски услуги, които не само ще улеснят плановете Ви, но и ще ускорят реализирането на мечтите Ви. Тук ще откриете екип от доказани професионалисти, които ще Ви впечатлят с опит, знания, усет към детайлите, коректно отношение, кратки срокове и високи резултати. Доверете се на най-добрите – така ще си спестите ценно време, средства и редица главоболия.

Една от основните дейности на фирмата е свързана с изготвянето на архитектурни проекти. „Архитектура плюс 96” ЕООД ще Ви предложи изработване на строителна документация за проекти в идейна, техническа и работна фаза по всички части – архитектура, ел., конструкции, ВиК, ОВК, геодезия, геология, пожарна безопасност, озеленяване, енергийна ефективност. Започнете да градите дома на мечтите си още сега. Опитните специалисти ще вдъхнат живот на всички Ваши идеи, оформяйки ги във функционален интериорен проект. Единственото нещо, което трябва да направите е да споделите предпочитанията си за цветове, форми, материали и размери. Освен това няма нужда да се безпокоите за крайния резултат, тъй като фирмата предлага триизмерна визуализация на интериорните си решения. Така не само ще можете предварително да видите дори най-дребния детайл от мечтата си, но и ще сте в състояние да нанесете своите корекции (ако се налага) още преди работата да е започнала.

Открийте тайната на красивия дом и се насладете на уют, хармония, стил и приказна атмосфера. Доверете се на професионалистите от „Архитектура плюс 96”, които с лекота ще изготвят желания от Вас архитектурен проект. Бъдещето Ви има нужда от здрави основи, затова не се колебайте, а изберете най-добрите специалисти. Тук ще откриете комбинация от опит, знания, умения, лоялно и коректно отношение, кратки срокове, достъпни цени, свежи идеи и оригинални решения.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]